Jak wyczyścić zsynchronizowane dane na Dysku Google?
Aplikacja przechowuje wszystkie dane lokalnie na urządzeniu i nie ma żadnego serwera, na którym dane są również przechowywane. Jeśli usuniesz aplikację ze swojego urządzenia, wszystkie Twoje dane również zostaną usunięte. Pomimo tego ograniczenia, nadal można synchronizować dane z aplikacji z Dyskiem Google. W bardzo...